Stila ikona Agnese Zeltiņa norobežojas no sabiedrības uzmanības
Publicēts 7. novembrī, 2011.
Ir aizvadīta nu jau piecpadsmitā modes nedēļa jeb «Riga Fashion Week». Pirmo reizi šā pasākuma vēsturē nevienā no skatēm vai ballītēm nebija redzama aktrise Agnese Zeltiņa, kas jau ir kļuvusi par sava veida minētā pasākuma zīmolu.

Ja tevis nav «Riga Fashion Week», tevis nav vispār – jau ierasts, ka modes skatēs pirmajā rindā vienmēr ir redzama Agnese Zeltiņa, kura savulaik ir bijusi šā pasākuma oficiālā reklāmas seja, taču šoreiz aktrise nebija sastopama ne modes skatēs, ne arī kādā ballītē. Sazināties ar pašu Zeltiņu bija sarežģīti, jo citkārt vienmēr sazvanāmās aktrises mobilais tālrunis šoreiz atradās ārpus uztveršanas zonas. Tikai pēc vairākkārtējiem mēģinājumiem »VZ« izdevās sazināties ar aktrisi, taču skaidrību par viņas pazušanu gūt neizdevās. «Nē, es esmu prom... Es neesmu Latvijā... Un es šobrīd nerunāju ne ar vienu žurnālistu. Es tagad esmu prom no visa,» īsā komentārā mīklaini izteicās Zeltiņa.

ŠOREIZ BEZ VIŅAS

Vēl pavisam nesen «Riga Fashion Week» Agnese Zeltiņa tika pasludināta par Latvijas stila ikonu, un tieši viņai tika uzticēts gods skatē demonstrēt ekskluzīvo pasaules slavenā modes mākslinieka Roberto Verino vakarkleitu (attēlā). Nu modes ikona no saviesīgās dzīves ir pazudusi.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: