Samantai Tīnai klaustrofobija, ietīšana paklājā rādās murgos
Publicēts 11. oktobrī, 2011.
Jaunajai dziedātājai Samantai Tīnai pirms nedēļas koncerts šovā «Mūsu zelta dziesma» bija viens no līdz šim grūtākajiem: meitenei nācās turēties vienā līmeni ar tautā iemīļotajiem aktieriem, kā arī pārvarēt savas lielākās bailes – viņai esot klaustrofobija.

 

Dziedātāja Samanta Tīna šovā uz skatuves kāpa kopā ar Dailes teātra aktieriem Andri Bērziņu un Aldi Siliņu, kuri savu popularitāti ir vairojuši, filmējoties pašmāju seriālā «UgunsGrēks». Sastrādāties esot bijis ļoti viegli: abi aktieri bijuši idejām bagāti un ļoti jautri skatuves partneri. Taču mēģinājumi un pats priekšnesums Samantai esot bijis viens no grūtākajiem pārbaudījumiem. «Man ir šausmīgas bailes no slēgtām telpām un būt kaut kur iesprostotai. Mēģinājumos, kad mani tina paklājā un nesa, es kliedzu, stenēju, vaidēju. Tās man bija īstas mocības,» stāstot par gatavošanos aizvadītās nedēļas koncertam, »VZ« atzina Samanta. Pēc mēģinājuma dziedātājai vēl ilgi naktīs sapņojot bijusi sajūta, ka viņa tiek vīstīta paklājā. Tomēr pirms priekšnesuma meitene saņēmās, un šova laikā, ietīta paklājā, uz skatuves Samanta tika nogādāta, viņai neizdvešot ne skaņas. «Man ļoti palīdzēja Marija [Bērziņa]: viņa teica, lai es iedomājos, ka tobrīd esmu kaut kur citur. Es tā arī darīju, un tiešām pirmoreiz man nebija bail,» atklāja Samanta.

BAILES PĀRVARĒTAS

Aktieri Andris Bērziņš un Aldis Siliņš uz skatuves lēnām izritina no paklāja tur ietīto skatuves partneri Samantu Tīnu. Kaut arī beigās meitene savas bailes pārvarēja, taču arī turpmāk, redzot šo Dailes teātra tepiķīti, dziedātāja uz to skatīsies ar zināmu respektu.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: