Partijas vēlēšanu naktī pulcēsies restorānos, muzejos un uz kuģīšiem
Publicēts 15. septembrī, 2011.
Šajā nedēļas nogalē, sestdienas naktī taps zināms eventuālais vēlētāju balsojums par 11. Saeimas sastāvu. Partijas šo atbildīgo brīdi sagaidīs kur, nu kurā, kopīgi vērojot televīziju translācijas no vēlēšanu iecirkņiem un uzzinot pirmos provizoriskos rezultātus.

 

Vienu no visneparastākajām vietām vēlēšanu nakts aktivitātēm izraudzījusies nacionālā apvienība, kas pulcēsies uz diviem kuģīšiem - Misisipi un Liepāja. Tiesa, kuģīši nedosies braucienā pa Daugavu, bet gan būs noenkurojušies līdzās Akmens tiltam. Kā portālam nra.lv klāstīja apvienības Visu Latvijai!-Tēvzemei un Brīvībai/LNNK pārstāvis Dāvis Stalts, tad partijas atbalstītāji, biedri un draugi uz kuģīšiem tiks gaidīti jau no pulkstens pieciem vakarā.

Viena no vissmalkākajām ballītēm varētu sagaidīt partijas Vienotība biedrus, kuri pulcēsies Berga Bazārā, restorāna Andalūzijas suns telpās. Jāpiebilst, ka pirms gada, 10. Saeimas vēlēšanu naktī šis politiskais spēks bija izraudzījies ne mazāk glaunu vietu šajā pašā rajonā, t.i. viesnīcā Radisson Blu Elizabete, kur bija klāts trekno gadu cienīgs galds.

Pagājušā gada tradīcijas piekops arī Saskaņas centrs, kas līdzīgi kā pērn arī šo sestdien vēlēšanu nakti pavadīs Vecrīgā, B-Bārā. Tikmēr Zaļo un zemnieku savienība šoreiz no omulīgā, taču tālu no centra esošā Kalnciema pārcelsies uz Dabas muzeju, lai būtu tuvāk notikumu epicentram. Kā portālam nra.lv apliecināja ZZS līderis Augusts Brigmanis, tad nekāda liela balle nenotiks, tieši tādēļ muzeja konservatīvās, praktiskās telpas būšot visnotaļ piemērotas vēlēšanu nakts aktivitātēm.

Konstruktīvā gaisotnē vēlēšanu rezultātus nolēmusi sagaidīt arī Zatlera Reformu partija, kas, kā atzina partijas pārstāve Daiga Holma, jau no pulkstens astoņiem pulcēsies savā birojā Dzirnavu ielā.

Savukārt vislielākās pārmaiņas piedzīvos Šlesera Reformu partija, kas jau gadiem vēlēšanu aktivitātes bija pieradusi sagaidīt vienā no Rīgas smalkākajiem restorāniem, t.i., viesnīcas Rīdzene stikla piramīdās. Tiesa, šogad partija pārcelsies uz Tallink hoteļa restorānu, kas atrodas līdzās Centrālajai stacijai.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: