Melam Gibsonam panākumi mīlas frontē
Publicēts 23. novembrī, 2011.
Slavenais Holivudas siržu lauzējs Mels Gibsons nav īpaši ilgi skumis pēc izšķiršanās no krievietes Oksanas Grigorjevas un jau drīz vien atradis sev jaunu draudzenīti.

Paparaci jau uzzinājuši noslēpumainās brunetes vārdu, kura manīta kopā Gibsonu, – aktiera jauno draudzeni sauc Azita Ganizada, viņa ir 32 gadus veca afgāniete, kura Amerikā strādā par aktrisi un filmējas kriminālā televīzijas seriālā «Alphas».

Ganizada un Gibsons redzēti greznajā Losandželosas rajonā Beverlihilsā, kopā izejot no viesnīcas «Ermitage», kur viņi vakariņoja. Pēc tam, kad aktieris pavadīja sievieti, pārītis apkampās un noskūpstīja viens otru. Šāda maiga jūtu izpausme izraisīja Amerikas masu saziņas līdzekļos virkni ziņojumu, ka Gibsons atradis savu jauno mīlu. Afgāņu aktrises pārstāvis gan pavēstījis, ka tikšanās tomēr neesot bijusi randiņš.

Savukārt kāda cita Gibsona draudzene, 35 gadus vecā realitātes šova zvaigzne Laura Belizi, ar kuru aktieris pavisam neilgu laiku sagājās šovasar, saviem draugiem pieskandinājusi pilnas ausis, stāstot, ka zem sirds nēsā Gibsona bērniņu. Kinozvaigznei un Belizi ir kopīgi draugi, pateicoties kuriem viņi arī iepazinās. Jau pirmajā tikšanās reizē starp Gibsonu un Belizi uzplaiksnīja jūtu dzirkstelīte. Pēdējo reizi pārīti redzēja kopā jūlijā Holivudas kafejnīcā «Skybar». Precīzi nav zināms, cik ilga bija viņu mīlas dēka, taču tagad Belizi novērojams visai paliels vēderiņš. Kā apgalvo kāds sievietes paziņa, tuvāko draugu lokā viņa neslēpj, kurš ir gaidāmā bērna tēvs, taču nevēlas, lai to uzzina plašāka sabiedrība. Savukārt kāds tuvs Mela Gibsona draugs apgalvo, ka 55 gadus vecais meitu ģēģeris vairs tīri fiziski nevar kļūt par tēti. Taču, ja Belizi patiešām ir stāvoklī no Gibsona, tad aktieris tēva kārtā būs jau devīto reizi.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: