Lilita Zatlere veikusi plastisko operāciju
Publicēts 8. jūlijā, 2011.
Par spīti pēdējā laika stresainajiem notikumiem politikā, nu jau bijušā prezidenta Valda Zatlera laulātā draudzene Lilita Zatlere sāk izskatīties arvien jaunāka. Neoficiāli avoti vēsta, ka bijušās pirmās lēdijas ziedošais izskats nav vis veselīga dzīvesveida, bet gan plastiskā ķirurga skalpeļa nopelns.

 

Šī nedēļa bija pēdējā, kas aizritēja Valsts prezidenta Valda Zatlera zīmē. Viņam vēl bija paveicami dažādi darbi, savam pēctecim nododamas lietas un risināmi citi organizatoriskas dabas jautājumi. Taču »VZ« rīcībā esošā neoficiālā informācija liecina, ka visproduktīvāk Zatlera prezidentūras pēdējās dienas (nedēļas) izmantojusi viņa kundze: Lilitas Zatleres izskatā pat nejaušs vērotājs pamanīs acīmredzamas izmaiņas, kas liek domāt par paviesošanos plastiskās ķirurģijas apcirkņos.

Operācija, ja tāda tiešām bijusi, visticamāk notikusi pavisam nesen, un rezultātus plašāka sabiedrība pirmo reizi varēja novērtēt Zatleru atvases Kārļa izlaidumā. Kaut arī daļa valsts pirmās lēdijas izskata efekta droši vien jānoraksta uz kosmētikas brīnumiem, to, ka krunciņu prezidenta sievas sejā ir mazāk, nepamanīt grūti, turklāt to apstiprina arī eksperti. «Prezidenta Zatlera kundze vienmēr ir bijusi un ir šarmanta un pievilcīga sieviete, kas pievērš lielu uzmanību savam stilam un ārējam izskatam. Uz jautājumu, vai fotogrāfijās ir manāma plastikas ķirurģijas iejaukšanās pēdas, varu atzīmēt, ka no Lilitas Zatleres kundzes sejas ir izzudušas prezidentūras laikā iegūtās rūpju rievas,» visai mīklaini, taču starp rindām īsto nozīmi viegli lasāmi »VZ« pauda kāds plastiskais ķirurgs, kurš gan saprotamu iemeslu dēļ vēlējās palikt anonīms.


Komentāri (1)
roberts: Pilnīgi normāli, cilvēkiem vienkārši skauž, ka nevar to atļauties. Tas ir mūsdienu sievietes veids kā nesajukt prātā!
09/07/2011 18:30
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: