Liepājā tēvs dzērumā nogalina pusgadu veco meitu
Publicēts 27. oktobrī, 2011.
Trešdien vakarā 21.30 Liepājā iedzeršanās laikā tēvs iemetis gultā savu pusgadu veco meitiņu. Zīdainis no gūtajām traumām miris.

 

Kā informē Valsts policijā, vispirms kādam vīrietim ar 1980. gadā dzimušu paziņu izcēlās konflikts, kura laikā pēdējais sasitis viņam seju.

Vēlāk, ap vieniem naktī, agresīvi noskaņotais 1980. gadā dzimušais vīrietis, turpat dzīvoklī, būdams alkohola reibumā, iemetis gultā savu sešus mēnešus veco raudošo meitiņu, kura vēlāk naktī, visticamāk, no triecienā gūtajiem miesas bojājumiem mirusi, informē Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvalde. Meitenītes māte arī šajā laikā bijusi dzīvoklī.

Kurzemes reģiona policijas pārvaldes priekšnieka palīdze Jolanta Knīse nra.lv uzsvēra, ka šobrīd nevar apgalvot, ka meitenīte ir mirusi tieši tēva rīcības rezultātā. Viņas nāves iemeslu noteiks ekspertīze.

Policija nav ziņu, ka šī ir sociālā riska ģimene. "Varu pateikt tikai to, ka ģimene par bērnu rūpējās," piebilda J. Knīse. Policiju izsaukuši bērna vecāki.

Policija sākusi kriminālprocesu par tīšu smagu miesas bojājumu nodarīšanu, kas vainīgā neuzmanības dēļ bijis par iemeslu cietušā nāve. Tēvs aizturēts.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: