Latviešu čempione Agnese ringā lietuviešu bokserim uzsit zilu aci
Publicēts 5. decembrī, 2011.
Saldū norisinājusies cīņa, ko skeptiski vērtēja pat lielākie dzimumu līdztiesību piekritēji: pasaules čempione boksā UBO versijā Agnese Boža uz četru raundu cīņu bija izaicinājusi vīrieti, Lietuvas vieglā svara bokseri Ķēstuti Tervidu.

Neierastajā boksa cīņā starp mūsu Agnesi Božu un lietuvieti Ķēstuti Tervidu noraudzījās arī reperis Gacho (Gatis Irbe), kurš pats reizēm ringā devies boksēties – viņam bija tas gods atklāt pasākumu ar muzikālu priekšnesumu. «Viņa ir traka!» šokēts bija mūziķis. «Tai sievietei ir iekšā! Viņai vēl priekšā daudz uzvaru, taču, manuprāt, sievietēm nav jākaujas ar vīriešiem.»

Diemžēl šajā cīņā Božai uzvarēt neizdevās – četros raundos uzvaru pēc punktiem izcīnīja Lietuvas bokseris, pierādot, ka vīrietis tomēr ir stiprāks par sievieti. Tiesa, Boža leitim parādā nepalika – no ringa Tervids nokāpa ar zilu aci. «Zināju, ja nenokautēšu viņu, zaudēšu pēc punktiem. Pirmie trīs raundi bija ļoti smagi, un tikai ceturtajā sapratu, kas man jādara,» pēc cīņas »VZ« stāstīja Boža. Starp citu, viņa jau kārto somas, lai dotos uz Lietuvu, kur aizvadītu nākamo cīņu ar puisi – šoreiz ar Krievijas sportistu, kura vārds vēl netiek atklāts.

Sākotnēji bija paredzēts, ka abi sportisti cīnīsies ar aizsargķiverēm galvā, taču pirms mača Agnese Boža atteicās to vilkt. Pēc ilgākām tiesnešu diskusijām armēņu izcelsmes latvietei tika dota atļauja startēt bez galvas aizsarga. Lietuvietis Ķēstutis Tervids par ķiveri gan necēla pretenzijas un ringā izgāja pilnā ekipējumā.


Komentāri (1)
Cīpslis: Nu ja ta vecene ir kaut kas tamlīdzīgs http://www.eatliver.com/i.php?n=3662 tad jau nav nekāds brīnums lol
05/12/2011 21:43
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: