Kurņikovai un Iglesiasam būšot bērniņš
Publicēts 22. novembrī, 2011.
Britu un amerikāņu tabloīdus pārpludinājušas baumas, ka savulaik slavenā krievu tenisiste Anna Kurņikova ir mātes cerībās. Uz šādu secinājumu izdarīšanu žurnālistus mudinājusi viņas ilggadējā drauga, popdziedātāja Enrikes Iglesiasa uzvedība un A. Kurņikovas atteikšanas no darba šovā The Biggest Loser.

Jāpiebilst gan, ka līdzīgas baumas cirkulējušas arī iepriekš, turklāt A. Kurņikova un E. Iglesiass ir tik noslēpumaini, ka sabiedrībai pat skaidri nav zināms viņu attiecību statuss.

Laikraksts Daily Mail vēsta, ka pagājušās nedēļas nogalē 30 gadus vecā A. Kurņikova un 36 gadus vecais E. Iglesiass atpūtušies uz izpriecu jahtas netālu no Maiami. Žurnālisti ievērojuši, ka tenisiste kļuvusi apaļīgāka, turklāt piefiksēts, ka E. Iglesiass vienubrīd aizrautīgi skūpstījis viņas vēderu. «Šķiet, ka tur iekšā kaut kas ir,» savu minējumu izteicis Daily Mail.

Aģentūra ANI vērš uzmanību uz to, ka pagājušajā mēnesī A. Kurņikova sarunā ar The Hollywood Reporter pati ierunājusies par iespējamu ģimenes pieaugumu. «Es ļoti, ļoti gribētu mazuli, turklāt neatkarīgi no tā, vai tas būtu pašas bērns, vai adoptēts. Man tik ļoti patīk rūpēties par cilvēkiem,» sacījusi bijusī tenisiste. Viņa arī uzsvērusi, ka attiecības ar E. Iglesiasu pašlaik esot «spēcīgākas nekā jebkad agrāk». Pagājušonedēļ arī kļuva zināms, ka A. Kurņikova atteikusies parakstīt jaunu līgumu ar notievēšanas šova The Biggest Loser organizētājiem – šajā šovā viņa pildīja fitnesa treneres funkcijas. Kaut gan iepriekš tika vēstīts, ka slavenībai bijušas nesaskaņas gan ar šova dalībniekiem, gan režisoru, tagad tiek pieļauta iespēja, ka aiziešana no šova varētu būt saistīta ar gaidāmo ģimenes pieaugumu. Tāpat par izmaiņām

A. Kurņikovas un E. Iglesiasa dzīvē liecina fakts, ka šoruden viņi par 20 miljoniem dolāru iegādājušies jaunu savrupmāju netālu no Maiami – pašlaik tajā turpinās remontdarbi.

Reuters atgādina, ka pāris, kas iepazinās E. Iglesiasa videoklipa Escape uzņemšanas laikā, ir kopā kopš 2001. gada nogales. Nav īsti skaidrs, vai viņi ir oficiāli noformējuši savas attiecības – dažās intervijās E. Iglesiass nodēvējis A. Kurņikovu par savu sievu, bet citreiz sauc viņu vienkārši par draudzeni.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: