Klūnijam jauna mīlestība: vai tas ir tikai teatrāls šovs?
Publicēts 13. oktobrī, 2011.
Augums 1,80 cm, 1,07 m garas, muskuļotas kājas, svara kategorija – 62 kg. Šī sieviete saņēmusi savās spīlēs brunču mednieku Džordžu Klūniju. «Es viņā mīlu visu,» atzīst bijusī cīkstone Steisija Keiblere.

 

Jau kādu laiku nerimst vārīties baumu katls

par aktiera Džordža Klūnija jauno aizraušanos, garkājaino blondīni Steisiju Keibleri. Vai tiešām tikai dažus mēnešus pēc šķiršanās no savas ilggadējās draudzenes Elizabetes Kanalisas pasaules atraktīvākais vecpuisis atkal nokļuvis kādas daiļā dzimuma pārstāves mīlestības valgos? Asas mēles gan melš, ka tas ir vien teatrāls šovs, aiz kura nomaskēt patieso Holivudas zvaigznes orientāciju – homoseksuālismu: Keiblere esot sava veida «alibi draudzene», ko aktieris «izīrējis», paklausot savu PR konsultantu ieteikumiem.

Laba vīriešu pazinēja

Pirms divpadsmit gadiem Steisija Keiblere sāka cīkstones karjeru ar pseidonīmu «Nitro Girl». Nu 31 gadu vecā sieviete izraisījusi eksploziju, parādoties sabiedrībā kā Džordža Klūnija jaunā draudzene. Vispirms abi roku rokā apmeklēja Venēcijas, bet pēc tam Toronto kinofestivālu. Abi necenšas vairīties no pret viņiem pavērstajām fotokamerām un neslēpj arī simpātijas. Kāds novērotājs izdevumam «US Weekly» apgalvo, ka Klūnijs un Keiblere atstājot harmoniska pāra iespaidu: «Steisija ir ļoti pašpārliecināta. Laiku pa laikam viņa pienāca pie Klūnija, lai noglāstītu viņam muguru, un tad atkal devās tālāk, lai turpinātu savas sarunas.» Cik var noprast, Klūnijam glaimojot draudzenes neatkarība un patstāvība, un viņš neskrienot viņai pakaļ kā klēpja sunītis.

Steisijas Keibleres vārds Eiropā ir maz pazīstams, taču Amerikā viņa ir prominenta persona. Līdz 2006. gadam viņa bija profesionāla cīkstone, bet vēlāk pievērsās aktrises karjerai. Keiblere piedalījusies vairākos TV seriālos, tostarp «How I Met Your Mother» un «Psych». Ilgāku laiku Steisija draudzējās ar aktieri Džefu Staltu. Arī pēc šķiršanās Stalts par savu bijušo mīļoto saka tikai labus vārdus: «Viņa varētu būt ikviena vīrieša labākā draudzene. Viņa pieder pie tām sievietēm, ar kuru katrs vēlētos būt kopā.» Daudzus interesē, kā Steisija iekarojusi Klūnija sirdi. «Visi, kuri mani pazīst, zina, ka lieliski saprotos ar vīriešiem. Spēju ātri pielāgoties dažādām situācijām. Varu ātri saposties un doties ar savām draudzenēm izklaidēties, taču es labprāt arī iedzeru alu kopā ar puišiem,» izdevumam «People» sacīja Keiblere. Turklāt viņa esot bezgala jautras dabas cilvēks. «Vienmēr esmu laimīga. Par to ir pārliecinājušies visi, kuri mani pazīst.»

Bez kompleksiem

Džordža Klūnija un Elizabetes Kanalisas attiecības esot izjukušas tieši tāpēc, ka tās bijušas pārāk sarežģītas. Keiblere savukārt dzīvi un attiecības uztverot daudz vienkāršāk. «Dzīvoju šim brīdim. Tāda bija mana apņemšanās gada sākumā, un līdz šim man tas ir arī izdevies,» sacīja Steisija intervijā izdevumam «People». Šobrīd viņa esot vienkārši laimīga un jūtoties kā septītajās debesīs. «Dzīve ir tik skaista, ka skaistāka vairs nevar būt. Es visu dienu smaidu,» tā «Twitter» Steisija čivina par savām jūtām.

Tiesa, septītajās debesīs (vismaz attiecību sākuma posmā) ir bijušas visas Klūnija draudzenes, jo šis vīrietis ir džentlmenis un labi zina, kā aplidot sievietes. Zinātāji apgalvo, ka pagaidām flirts ar Steisiju viņam ir tikai jauka izklaide un nopietnām attiecībām Klūnijs vēl neesot gatavs. Viena no Klūnija bijušajām draudzenēm Elizabete Deilija (abi bija pāris 1993. gadā) brīdina Steisiju, lai nelolojot pārāk lielas cerības. «Vienkārši baudi viņu!» intervijā amerikāņu izdevumam «Star» Klūnija jaunajai partnerei iesaka Deilija. «Sievietes domā, ka viņām izdosies viņu pieradināt, taču tas nekad nenotiks. Viņas tikai iznieko savu laiku.».


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: