Kivičs grāmatā "Mana privātā dzīve" atļaujas būt atklāts
Publicēts 5. decembrī, 2011.
«Es neesmu novedis valsti līdz krīzei. Es neesmu no Krājbankas izsūknējis naudu. Es dzīvoju savu dzīvi – tieši tāpat kā vairums citu cilvēku. Un tas, ka cilvēki bildina viens otru, precas un viņiem dzimst bērni, ir normāli,» saka mūziķis un grupas Z-Scars līderis Andris Kivičs.

Sadarbībā ar apgādu Zvaigzne ABC viņš laidis klajā savu grāmatu Mana privātā dzīve.

«Grāmata ir mana iespēja komunicēt ar sabiedrību bez žurnālistu starpniecības. Kopš esmu šovbiznesā, dzeltenajā presē sakrājies daudz pārspīlētas informācijas – ir iegājies, ka mani pasniedz tikai skandalozā mērcē. Tad nu šī grāmata piedāvā paskatīties uz šiem notikumiem, kādi tie bija patiesībā,» saka populārais mūziķis. Viņš lietas un personas sauc īstajos vārdos, atklāj Latvijas mazā šovbiznesa aizkulises un atbild uz daudziem jautājumiem par paša dzīvi.

«Patiesībā ir divi Andri Kiviči – viens ir publiskais, bet otrs ir reālais. Un šī grāmata ļaus iepazīt to otru Andri Kiviču, ieraudzīt viņu daudzos notikumos, kas aprakstīti presē, bet tikai no otras – īstās – puses,» stāsta grāmatas autors.

Viņš nepiekrīt minējumam, ka, iespējams, pats ar savu uzvedību provocē skandālus presē. «Vienīgais, kā es to provocēju – ka es vispār runāju ar žurnālistiem. Ja man jautā, vai esam saderinājušies, es godīgi atbildu. Kad jautā, vai nav gaidāms bērniņš, neslēpju: jā, ir. Un tad internetā simts komentāri: nafig ar to ir jālien presē! Bet es jau pats nekur neesmu līdis!» apgalvo Z-Scars līderis. «Es darbojos šovbiznesā, un apritē man ir jābūt, tāpēc es runāju ar žurnālistiem, bet tai pašā laikā es esmu pierādījums tam, ka cilvēki, kas atklāti dalās pārdzīvojumos, tiek pataisīti par negatīvajiem tēliem. Acīmredzot lielākā cieņā ir cilvēki, kas kaut ko nepasaka līdz galam,» spriež Andris Kivičs un, lūgts apstiprināt vai noliegt dzeltenajā presē izskanējušo informāciju, ka viņa mīļotā meitene Madara gaida bērniņu, no atbildes neizvairās, sakot, ka tā ir taisnība.

«Man dzīvē bijušas trīs nopietnas attiecības. Es savos 34 gados gribu būt laimīgs ar meiteni, nevis čali – tas vien šajos laikos ir apsveicami, bet dzeltenā prese to pataisa par skandālu! Un ko nozīmē, ka visas pametu?! Ir normāli, ka cilvēki iemīlas, precas un diemžēl arī šķiras. Pasaulē tā iekārtots jau tūkstošiem gadu! Bet, tiklīdz tas attiecas uz mani, uzreiz: ārprāc! Tāpēc vismaz savas grāmatas lasītājiem es gribētu novēlēt dzīvot savu dzīvi un interesēties par savām attiecībām, nevis dzīvot svešu dzīvi un interesēties par citu cilvēku attiecībām!»


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: