Kivičam atkal jauna draudzene; šoreiz 18 gadus jauna
Publicēts 26. augustā, 2011.
Atraktīvais mūziķis Andris Kivičs pašķīries no savas draudzenes Agneses Karpovičas – izrādās, ka abi bijuši «vienkārši čomi». Taču tas nenozīmē, ka grupas «Z-Scars» līderis šobrīd ir brīvs vīrietis, jo viņš manīts kādas izskatīgas meitenes sabiedrībā, kuras gadu skaits gan vēl nesniedzas tālāk par 18.

 

Nav alkohola, nav meitenes?

Šā gada pavasarī grupas «Z-Scars» līderim Andrim Kivičam (34) radās nopietnas problēmas ar veselību, kā rezultātā viņam nācās uz vairākiem mēnešiem atteikties no alkohola lietošanas. Dīvainā kārtā pēc šā notikuma par vienmēr publiskās dzīves epicentrā esošo Kiviču nu vairs nekas nebija dzirdams: viņš spēlēja dažādos pasākumos, un pastāvēja viedoklis, ka arī privātajā dzīvē Andrim ir bez pārmaiņām, proti, viņš joprojām ir kopā ar saksofonistu kvarteta «The Green Land» baritoni Agnesi Karpoviču (22). Izrādījies, ka tā nav: kā »VZ« pavēstīja kāds anonīms avots, Kivičs nu jau labu laiku neesot kopā ar Agnesi, turklāt viņam radusies jauna simpātija, kura jau atrādīta kāda aktiera dzimšanas dienas ballītē.

Jauna un jaunāka draudzene

Savā ierastajā atklātībā Kivičs nemaz neslēpa, ka pašķīries ar Agnesi, tikai skaidrojums gan izbrīnīja. «Mūs ar Agnesi par pāri uztaisīja prese – patiesībā bijām tikai kaut kas līdzīgs «čomiem». Nu jau pagājuši kādi četri mēneši, kopš praktiski nekontaktējamies, taču nekad arī neesam tā īsti bijuši kopā. Viņa tiešām ir ļoti jauka meitene, taču attiecības «vīrietis–sieviete» mūsu starpā saskatīja citi,» »VZ« skaidroja mūziķis. «Diezgan ātri sapratu, ka mūsu starpā nav dzirkstelītes. Nu viņai esot uzradies pat kaut kāds draugs, taču man tas ir pilnīgi vienaldzīgi – mēs joprojām esam labi draugi, tāpat kā iepriekš.» Uz »VZ« vaicājumu, vai patiesībai atbilst aizkulisēs dzirdētais, ka viņam ir jauna draudzene Madara, kurai ir tikai 18 gadu, Kivičs nopūtās un teica: «Jā, tā ir taisnība. Jau vairākus mēnešus esam kopā. Bet to gan es pagaidām nekomentēšu.»

Dīvainā «čomu būšana»

Diemžēl šoreiz gan daudzu pazīstamu cilvēku ierastajai bulvārpreses «barošanas shēmai» ar standartfrāzi «tikai draugi» nekādi negribas ticēt. Kā zināms, Ki­vi­čs bi­jis div­reiz pre­cē­jies un šķī­ries (ar bi­ju­šo bas­ket­bo­lis­ti Il­zi Ie­vi­ņu un mo­de­li Elī­nu Strau­mi), mū­zi­ķim ir dēls Kris­to­fers no tre­ša­jām no­piet­na­jām at­tie­cī­bām (ar sti­lis­ti Da­nu Dom­brov­sku), ta­ču šoreiz izskatījās, ka jaunās attiecības būs uz ilgāku laiku: grupas «Z-Scars» pēdējā albuma prezentācijā Karpoviča ar savu kvartetu tika uzaicinātas kā iesildītājas, viņa saņēma rozi ar karstu skūpstu no paša gaviļnieka, turklāt pat Kiviča mamma par meiteni izteicās ļoti atzinīgi, teju vai kā par savu topošo vedeklu. «Es teik­šu tā: [būt ar An­dri Ki­vi­ču] nav vieg­li, ta­ču es ne­teik­tu arī, ka ir grū­ti. Gal­ve­nais – ir ļo­ti, ļo­ti in­te­re­san­ti! Ne­kad nav gar­lai­cī­gi. Mēs viens ot­ru kaut kā ļo­ti for­ši kom­pen­sē­jam, viens ot­ram pa­lī­dzam,» toreiz »VZ« tei­ca mū­zi­ķa mī­ļo­tā mei­te­ne Ag­ne­se. Laikam tiešām nav garlaicīgi.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: