Ella ASV uzstājas kopā ar ķīniešu lezbieti
Publicēts 30. novembrī, 2011.
Dziedātāja Ella ir ļāvusies Kalifornijas klubu dzīves vilinājumam: kopā ar vietējo dīdžejmeiteni Vongu viņa sākusi darboties Losandželosas naktsklubos un dzimtenē atgriezties nesteidz.

Dodoties uz Ameriku atzīmēt Helovīna ballīti slavenajā «Playboy» šefa Hjū Hefnera savrupmājā, dziedātāja Ella (Elīna Fūrmane) atgriezties Latvijā plānoja jau novembra sākumā. Nu plāni mainījušies un dzimtenē Ella solās parādīties ne agrāk kā pēc gadu mijas. «Esmu iemīlējusies Losandželosā,» savus draugus un atbalstītājus ar sociālo tīklu starpniecību informē Ella. Viņa apmetusies uz dzīvi Losandželosā un plāno tur palikt vēl vismaz divus mēnešus.

Losandželosā dziedātāja uzsākusi sadarbību ar vietējo ķīniešu meiteni Karminu Vongu, kura sevi dēvē par DJ Wong. Vonga mitinās Losandželosas ķīniešu kvartālā un atklāj, ka viņas dzīve lielo iespēju zemē nudien nav viegla – meitenei regulāri nākas cīnīties par savu vietu dīdžeju pasaulē, kurā lielākoties valda vīrieši, turklāt Vonga ir lesbiete, kas dzīvi vieglāku nepadara. Mūzika esot Vongas dzīve, un dažādas melodijas un ritmi no meitenes galvas nepazūd arī miegā. Viena no Vongas daiļrades firmas zīmēm ir rādīt sevi stilizētā komiksa varones tēlā – nu mazajai ķīniešu komiksu varonei attēlos ir pievienojusies blonda draudzene DJ Ella.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: