Daugavpils puses Višķi piesaista NLO
Publicēts 24. jūnijā, 2008.
Pirms vasaras Saulgriežiem Višķu pagasta iedzīvotāji tumšajā diennakts laikā vairākas dienas novērojuši nezināma lidojoša objekta parādīšanos. Tam līdzīgs objekts Višķu apkārtnē redzēts arī agrāk.

Nelūgtais viesis pamanīts ziemā un maija beigās pusotru nedēļu pagastu apmeklējis tik regulāri vairākas dienas pēc kārtas, parādoties ikreiz vienā vietā, ka cilvēki jau zinājuši, kad lidonim jāparādās.

Tas parasti lidojis laikā no 22. 45 līdz 23.50, bet dažkārt parādījies arī četros no rīta. Pirmais nezināmo objektu jau ziemā ieraudzījis Vīgantu ciema Līvānu tipa mājā dzīvojošais pagasta komunālā dienesta darbinieks Valentīns Šnitko. Pamodies ap četriem no rīta, kad istabā bijis gaišs kā dienā un vīrietis nesapratis, kas notiek. Pieskrējis pie loga un pretī savai mājai ieraudzījis zili violetu matētu staru, kas kritis uz zemi. Steidzies apģērbties, lai izietu ārā un paskatītos, kas ir stara galā. Taču, kad izskrējis laukā, stars jau slīdējis pāri laukam uz fermas pusi. Aizslīdējis līdz fermai, kur pārbiedējis slaucējas, kuras izbīlī sakritušas grāvī. Pārvietojies tālāk un uzkāries virs kapiem, izgaismojot tos tā, ka uz pieminekļiem redzami visi uzraksti. Bijusi dzirdama arī viegla sanoņa. Vēlāk no objekta krītošais stars aizslīdējis Rēzeknes virzienā.

Lasīt visu: http://www.nra.lv/zinas/3086-daugavpils-puses-viski-piesaista-nlo.htm

Autors: Daiga Kalniņa


Komentāri (1)
Savanna: Tie, kas tur ārā, varētu man kādu naudas summu atvest ;)
25/06/2008 13:56
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: